Samsung Galaxy S II Mini și Nokia X7, confirmate pentru lansare În aprilie, respectiv la vară!

3.331 ori
<b>Samsung Galaxy S II Mini și Nokia X7, confirmate pentru lansare În aprilie, respectiv la vară!</b>Dacă știam deja de existența unui model Galaxy Mini, ei bine iată că Samsung ne mai pregătește o surpriză: un model Samsung Galaxy S II Mini. Acesta și-a făcut apariția în portofoliul operatorului britanic 3, care a listat câteva terminale...

Dacă știam deja de existența unui model Galaxy Mini, ei bine iată că Samsung ne mai pregătește o surpriză: un model Samsung Galaxy S II Mini. Acesta și-a făcut apariția în portofoliul operatorului britanic 3, care a listat câteva terminale foarte atractive, pe care le va vinde în următoarele luni.

Practic Galaxy S II Mini este o variantă cu dimensiuni mai mici a super-smartphone-ului de la MWC 2011 și cu specificații ușor inferioare. Ceea ce vedeți în imaginile din acest articol reprezintă colecția primavară-vară a operatorului britanic menționat anterior, iar dacă ar fi să speculăm, putem estima că aceste smartphone-uri vor ajunge în România cel târziu în toamnă.

Samsung Galaxy S II Mini și Nokia X7, confirmate pentru lansare În aprilie, respectiv la vară!

Revenind la Samsung Galaxy S II Mini, acest telefon vine cu o cameră de 5 megapixeli, display touch de 3.7 inch, conectivitate HSPA+ și un procesor de 1.4 GHz. Operatorul britanic include pe listă și atât de așteptatul Nokia X7, modelul care va redefini telefoanele muzicale și un succesor atractiv pentru X6. Handsetul vine cu o cameră de 8 megapixeli, difuzoare puternice, Symbian, HSDPA și display touch nHD de 4 inch.

Nici tabletele nu au fost uitate, astfel că 3 UK va oferi HTC Flyer din mai și BlackBerry Playbook din iunie (versiunea WiFi). Oare în cât timp vor sosi aceste produse și la noi?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×