Twitter, noul hit pe piata din Romania?

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 890 ori
<b>Twitter, noul hit pe piata din Romania?</b>Dupa ce Facebook si-a primit portia de promovare prin intermediul reclamelor Vodafone, poate ar fi momentul ca si Twitter sa obtina putina popularitate, avand in vedere utilizarea sa intensiva in tara noastra. Manafu a publicat recent pe blogul sau...

Dupa ce Facebook si-a primit portia de promovare prin intermediul reclamelor Vodafone, poate ar fi momentul ca si Twitter sa obtina putina popularitate, avand in vedere utilizarea sa intensiva in tara noastra. Manafu a publicat recent pe blogul sau rezultatele unui sondaj numit RoTwitter Survey 2010, realizat prin intermediul unui chestionar la care au raspuns 786 de persoane.

RoTwitter Survey 2010 - Updated

45% dintre cei care au completat formularul acestui sondaj afirma ca tweetuie de pe telefonul mobil, semn al omniprezentei lui Twitter pe noile modele de handseturi. Vorbim totusi de mijlocul prin care s-a aflat de revolutia de la Chisinau din urma cu un an... Acelasi sondaj mai arata ca publicul devorator de tweet-uri este preponderent masculin (66%), versus 34% feminin.

Segmentul de varsta cel mai pasionat de Twitter este cel cuprins intre 23 si 30 de ani, cu 41% din totalul celor chestionati. Pe 2 se situeaza segmentul 18 - 22 de ani, cu 30%, iar persoanele sub 18 ani reprezinta 10% dintre cei chestionati. Aproximativ 78% din utilizatorii care au participat la studiu folosesc Twitter in scopuri personale, iar doar 19% si-au facut cont atat personal, cat si pentru compania la care activeaza. Conturile de companie/organizatie reprezinta 2% din total.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×