Pantech IM-U590S "Pandora", un telefon cu design inedit

Autor:  | Publicat în:  Pantech 1.279 ori
<b>Pantech IM-U590S "Pandora", un telefon cu design inedit</b>Producatorul sud-coreean de telefoane Pantech a prezentat recent un nou model de handset, pe numele sau IM-U590S, dar cunoscut si drept Pandora. Terminalul vine in format candybar, dar designul sau este completat original. &nbsp; &nbsp; Purtand branding...

Producatorul sud-coreean de telefoane Pantech a prezentat recent un nou model de handset, pe numele sau IM-U590S, dar cunoscut si drept Pandora. Terminalul vine in format candybar, dar designul sau este completat original.

Purtand branding Sky, Pantech Pandora soseste cu o carcasa cu grosime de doar 9.1 mm, suport WiFi si functii de mobile banking. Partea inferioara a carcasei sale este transparenta si ascunde LED-uri colorate, care pot crea efecte luminoase atractive. Ecranul handsetului este un display LCD de 3 inchi, iar specificatiile lui Pandora includ si o camera de 3 megapixeli cu autofocus, un TV tuner si Bluetooth.

Tunerul TV receptioneaza semnal in conformitate cu standardul T-DMB si trebuie mentionat ca acest terminal nu are inca o data de lansare internationala sau un pret foarte clar.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×