Pantech IM-U590S "Pandora", un telefon cu design inedit

1.289 ori
<b>Pantech IM-U590S "Pandora", un telefon cu design inedit</b>Producatorul sud-coreean de telefoane Pantech a prezentat recent un nou model de handset, pe numele sau IM-U590S, dar cunoscut si drept Pandora. Terminalul vine in format candybar, dar designul sau este completat original. &nbsp; &nbsp; Purtand branding...

Producatorul sud-coreean de telefoane Pantech a prezentat recent un nou model de handset, pe numele sau IM-U590S, dar cunoscut si drept Pandora. Terminalul vine in format candybar, dar designul sau este completat original.

Purtand branding Sky, Pantech Pandora soseste cu o carcasa cu grosime de doar 9.1 mm, suport WiFi si functii de mobile banking. Partea inferioara a carcasei sale este transparenta si ascunde LED-uri colorate, care pot crea efecte luminoase atractive. Ecranul handsetului este un display LCD de 3 inchi, iar specificatiile lui Pandora includ si o camera de 3 megapixeli cu autofocus, un TV tuner si Bluetooth.

Tunerul TV receptioneaza semnal in conformitate cu standardul T-DMB si trebuie mentionat ca acest terminal nu are inca o data de lansare internationala sau un pret foarte clar.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×