iPhone-urile din 2019 vor aduce upgrade-uri și pe partea de conectivitate; Noul standard Wi-Fi 6 va fi oferit la bord

1.284 ori
<b>iPhone-urile din 2019 vor aduce upgrade-uri și pe partea de conectivitate; Noul standard Wi-Fi 6 va fi oferit la bord</b>În acest an leak-urile asociate viitoarelor modele iPhone au început să își facă mult mai rapid apariția decât ne așteptam, astfel că randări au început să apară chiar din primele zile ale lui 2019. Au început să sosească și speculații cu privire

În acest an leak-urile asociate viitoarelor modele iPhone au început să își facă mult mai rapid apariția decât ne așteptam, astfel că randări au început să apară chiar din primele zile ale lui 2019. Au început să sosească și speculații cu privire la lineup-ul ce ni se pregătește, iar acum descoperim detalii despre un upgrade hardware foarte important ce ține de conectivitatea la internet.

După cum spune și titlul, se pare că Apple are în plan să aducă suport pentru noul standard de conectivitate Wi-Fi 6 ce este bazat pe tehnologia IEEE 802.11ax. Pe hârtie ni se promite o creștere de 40% a vitezei la internet prin Wi-Fi comparativ cu ce oferă în prezent iPhone XS și XS Max.

Deși nu putem estima cât de bun se va dovedi acest upgrade, faptul că această tehnologie înlocuiește un standard ce datează încă din 2014 ar trebui să însemne că diferențele vor fi unele notabile. Pe lângă creșterea vitezelor de acces internet Wi-Fi, această nouă tehnologie promite și o reducere a consumului de energie. 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×