iPhone-urile din 2019 vor dezamăgi ca inovaţie: iPhone XI rămâne la portul Lightning şi încărcător de 5W

1.983 ori
<b>iPhone-urile din 2019 vor dezamăgi ca inovaţie: iPhone XI rămâne la portul Lightning şi încărcător de 5W</b>După ce am fost dezamăgiţi de designul etalat de iPhone XI/ iPhone 2019 în ultimele scăpări, azi aflăm că nici cu inovaţia nu stăm prea bine. Se pare că Apple nu e gata să înlocuiască portul Lightning şi nici să ofere încărcătoare mai

După ce am fost dezamăgiţi de designul etalat de iPhone XI/ iPhone 2019 în ultimele scăpări, azi aflăm că nici cu inovaţia nu stăm prea bine. Se pare că Apple nu e gata să înlocuiască portul Lightning şi nici să ofere încărcătoare mai performante la pachet.

Au existat ceva zvonuri că ar face trecerea la porturi USB Type-C în loc de Lightning, dar au dispărut rapid acele idei. Pe lângă păstrarea portului vechi de 6-7 ani, rămânem şi la acelaşi alimentator de 5W şi cablu USB Type-A to Lightning din pachet. Mă aştept să nu primim adaptor de la Lightning la jack audio nici de această dată. Încărcător wireless nici atât..

Lineup-ul de iPhone-uri din 2019 va include 3 modele de telefoane, în mod previzibil urmaşi pentru iPhone XS, XS Max şi XR. Versiunea cea mai high end va primi 3 camere totuşi, una din ele putând fi pe bază de senzor 3D ToF de la Sony. Celelalte două modele iPhone, probabil XI şi XR2 vor avea camere duale în spate.

Debutul ar fi programat pentru septembrie, cu un nou procesor Apple la bord (Apple A13), poate şi extra RAM şi baterii mai generoase. În afară de cameră îmi vine greu să îmi imaginez un selling point la seria iPhone XI în acest moment şi singurul model cu upgrade real pare să fie cel cu cameră triplă, probabil XI Max.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×