iPhone XI revine cu alt design, tot de la @onleaks; Decupajul e mai mic

1.052 ori
<b>iPhone XI revine cu alt design, tot de la @onleaks; Decupajul e mai mic</b>Începutul de an 2019 ne-a adus şi prima mare scăpare de iPhone XI, mulţumită lui @OnLeaks. Zvonacul revine, de această dată cu o abordare complet diferită şi noi randări, oferite în exclusivitate în colaborare cu Compareraja.in

Începutul de an 2019 ne-a adus şi prima mare scăpare de iPhone XI, mulţumită lui @OnLeaks. Zvonacul revine, de această dată cu o abordare complet diferită şi noi randări, oferite în exclusivitate în colaborare cu Compareraja.in.

iPhone XI

Primul lucru pe care îl remarcăm este cât de îngust e bretonul din zona frontală. Parcă Apple a mai tăiat şi din marginile ecranului, iar camera principală centrată e ceva ce nu prea vezi la Cupertino în fiecare zi. Precedentul concept integra 3 camere într-un modul pătrat în stil Mate 20 Pro, dar aici avem ceva complet diferit.

iPhone XI

Acest modul de cameră seamănă cu ceva ce ar include LG sau Motorola pe un telefon. @OnLeaks, pe numele său real Steve Hemmerstoffer insistă pe faptul că acesta este cel puţin un prototip real. Aparent camera principală este una triplă, cu bliţul pus în jurul senzorului central. Sursa mai afirmă şi că iPhone-urile din 2019 se află în stadiul de "Testare şi Validare Inginerească".

iPhone XI

Ultimele scăpări indicau faptul că Apple va lansa tot 3 telefoane în acest an: iPhone XS2, urmaşul lui iPhone XR şi iPhone XS Max 2. Numele vehiculate sunt iPhone XI şi iPhone XI Max. Se discută şi despre port USB Type-C la bord. Parcă încep să îmi placă mai mult randările cu cameră pătrată acum... Măcar camera nu mai iese în relief în spate pe varianta nouă totuși.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×