Noi detalii despre iPhone XI ies la iveală; Bliț LED mai puternic, upgrade pentru Siri și Dark Mode în iOS 13

867 ori
<b>Noi detalii despre iPhone XI ies la iveală; Bliț LED mai puternic, upgrade pentru Siri și Dark Mode în iOS 13</b>Din când în când mai sosesc online și detalii referitoare la iPhone-urile ce se lansează în toamnă, 3 modele la număr care nu se vor schimba prea mult din punct de vedere al design-ului cu actualele variante disponibile

Din când în când mai sosesc online și detalii referitoare la iPhone-urile ce se lansează în toamnă, 3 modele la număr care nu se vor schimba prea mult din punct de vedere al design-ului cu actualele variante disponibile pe piață. Mai mult ca sigur este cazul să ne așteptăm la un look frontal neschimbat și la module foto pătrate în spate pe aceste noi dispozitive.

Revenind la noutățile de astăzi care sosesc prin intermediul canalului de YouTube EveryThingApplePro pe care probabil îl cunoașteți, aflăm ce ne mai rezervă viitoarele dispozitive. În primul rând descoperim că iPhone XI și iPhone XI Max vor avea panouri AMOLED cu diagonale de 5.8 inch, respectiv 6.5 inch și nici o diferență la nivel de design în zona frontală, notch-ul generos fiind păstrat.

Cu toate acestea ni se rezervă un sistem Face ID actualizat care va fi capabil să scaneze chipul utilizatorului din unghiuri mai wide decât în prezent. În spate vom avem module triple care includ și un senzor de 12 mpx ultra-wide de 120 grade. Vom avea și un bliț LED mai puternic, iar un detaliu neașteptat este acela referitor la faptul că protuberanța camerei foto din spate va fi cea mai mică la nivel de grosime și raportat la modelele iPhone din ultimii ani. 

De asemenea Apple pregătește un upgrade mare pentru procesorul de imagine ISP de la bord pentru îmbunătățirea fotografiilor și oferirea unui Smart HDR mai bun. Revenind la aspectul extern, încă o dată se amintește că telefoanele Apple din acest an ar urma să adopte un panou spate cu textură "frosted-glass" similară cu cea de pe Google Pixel 3. Vom avea și difuzoare stereo actualizate, un iOS 13 cu Dark Mode la pachet și un Siri îmbunătățit. 

Nu în ultimul rând mai aflăm că Siri va aduce suport pentru comenzi multiple avansate, se va umbla și la capitolul înțelegere, dar și înțelegere contextuală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×