iPhone va "muri" pe 29 iunie

2.075 ori
<b>iPhone va "muri" pe 29 iunie</b>Roger McNamee, partener fondator al firmei de investitii Elevation Partners, care a salvat compania Palm, a afirmat recent intr-un interviu cu Bloomberg ca iPhone va "muri" in aceasta vara. Expertul a mentionat faptul ca in data de 29 iunie, 2009 se...

Roger McNamee, partener fondator al firmei de investitii Elevation Partners, care a salvat compania Palm, a afirmat recent intr-un interviu cu Bloomberg ca iPhone va "muri" in aceasta vara.

Expertul a mentionat faptul ca in data de 29 iunie, 2009 se implinesc 2 ani de cand iPhone se afla pe piata. Asta inseamna ca actualii posesori ai terminalului (de prima generatie), nu vor mai avea obligatia abonamentului AT&T si vor putea renunta la acest telefon. Optiunea ideala? Palm Pre, cel mai promitator smartphone cu touchscreen anuntat in ultimele luni (in afara de Toshiba TG01).

McNamee pare a nu lua in calcul popularitatea lui iPhone 3G, sau faptul ca unii posesori ai lui iPhone 2G isi vor reinnoi abonamentele, asteptand o noua versiune a handsetului. Va semnala lansarea lui Palm Pre finalului erei iPhone?

Sursa: Engadget.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×