iPhone va "muri" pe 29 iunie

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.022 ori
<b>iPhone va "muri" pe 29 iunie</b>Roger McNamee, partener fondator al firmei de investitii Elevation Partners, care a salvat compania Palm, a afirmat recent intr-un interviu cu Bloomberg ca iPhone va "muri" in aceasta vara. Expertul a mentionat faptul ca in data de 29 iunie, 2009 se...

Roger McNamee, partener fondator al firmei de investitii Elevation Partners, care a salvat compania Palm, a afirmat recent intr-un interviu cu Bloomberg ca iPhone va "muri" in aceasta vara.

Expertul a mentionat faptul ca in data de 29 iunie, 2009 se implinesc 2 ani de cand iPhone se afla pe piata. Asta inseamna ca actualii posesori ai terminalului (de prima generatie), nu vor mai avea obligatia abonamentului AT&T si vor putea renunta la acest telefon. Optiunea ideala? Palm Pre, cel mai promitator smartphone cu touchscreen anuntat in ultimele luni (in afara de Toshiba TG01).

McNamee pare a nu lua in calcul popularitatea lui iPhone 3G, sau faptul ca unii posesori ai lui iPhone 2G isi vor reinnoi abonamentele, asteptand o noua versiune a handsetului. Va semnala lansarea lui Palm Pre finalului erei iPhone?

Sursa: Engadget.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×