Produse evoMAG.ro

iPhone va "muri" pe 29 iunie

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.885 ori
<b>iPhone va "muri" pe 29 iunie</b>Roger McNamee, partener fondator al firmei de investitii Elevation Partners, care a salvat compania Palm, a afirmat recent intr-un interviu cu Bloomberg ca iPhone va "muri" in aceasta vara. Expertul a mentionat faptul ca in data de 29 iunie, 2009 se...

Roger McNamee, partener fondator al firmei de investitii Elevation Partners, care a salvat compania Palm, a afirmat recent intr-un interviu cu Bloomberg ca iPhone va "muri" in aceasta vara.

Expertul a mentionat faptul ca in data de 29 iunie, 2009 se implinesc 2 ani de cand iPhone se afla pe piata. Asta inseamna ca actualii posesori ai terminalului (de prima generatie), nu vor mai avea obligatia abonamentului AT&T si vor putea renunta la acest telefon. Optiunea ideala? Palm Pre, cel mai promitator smartphone cu touchscreen anuntat in ultimele luni (in afara de Toshiba TG01).

McNamee pare a nu lua in calcul popularitatea lui iPhone 3G, sau faptul ca unii posesori ai lui iPhone 2G isi vor reinnoi abonamentele, asteptand o noua versiune a handsetului. Va semnala lansarea lui Palm Pre finalului erei iPhone?

Sursa: Engadget.com

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×