iPhone versus clona sa Meizu in duelul browserelor (Video)

1.856 ori
<b>iPhone versus clona sa Meizu in duelul browserelor (Video)</b>Meizu M8 este celebra clona chinezeasca a lui iPhone, handset a carui lansare o asteptam si o consideram iminenta de mai bine de un an. Iata ca terminalul apare tot mai des in prezentari video si comparatii cu iPhone, printre care si acest duel video al...

Meizu M8 este celebra clona chinezeasca a lui iPhone, handset a carui lansare o asteptam si o consideram iminenta de mai bine de un an. Iata ca terminalul apare tot mai des in prezentari video si comparatii cu iPhone, printre care si acest duel video al browserelor:

Meizu M8 foloseste o versiune a browserului Opera, dar una nefinisata dupa cum afirma chiar bossul producatorului acestui handset. Imbunatatiri importante vor aparea in viitoarele versiuni de firmware, fapt ce nu scuza totusi viteza scazuta de incarcare a paginii zol.com.cn pe M8, in comparatie cu cea de pe iPhone.

Observam, pe langa browserul lent si faptul ca Meizu dispune de un ecran mai mic si mai slab luminat decat cel al telefonului produs de Apple, iar continuturile afisate pe display-ul sau nu sunt chiar "citete". O clona nereusita?

Sursa: Justamp.blogspot.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×