Nokia N96 se vinde din 31 iulie

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.492 ori
<b>Nokia N96 se vinde din 31 iulie</b>A venit momentul ca faimosul N95 sa se pregateasca de "pensionare", lasand locul lui Nokia N96, care se va lansa in data de 31 iulie. De ce am opta pentru noul model in loc sa-l pastram pe cel vechi? Aflati citind mai jos! In primul rand, N96 este...

A venit momentul ca faimosul N95 sa se pregateasca de "pensionare", lasand locul lui Nokia N96, care se va lansa in data de 31 iulie. De ce am opta pentru noul model in loc sa-l pastram pe cel vechi? Aflati citind mai jos!

In primul rand, N96 este update-ul total al lui N95, in toate aspectele, de la design la specificatii. Noul Nokia soseste cu un design "industrial", foarte similar cu cel al lui N81. Specificatiile sale includ un display de 2.8 inch cu rezolutie QVGA si care afiseaza 16 milioane de culori, plus o memorie interna de 16GB si slot pentru carduri microSD, care va permite utilizatorului sa adauge inca 8GB de spatiu de stocare. Adaugati la aceste super-feature-uri si conectivitate WiFi, o camera de 5 megapixeli si platforma S60 v3 Feature Pack 2.

Evident, toate aceste dotari nu vin la un pret mic, iar Nokia N96 va costa nu mai putin de 1185 de dolari, la momentul lansarii sale. Sa valoreze cu adevarat acest nou terminal cat 4-5 iPhone-uri din SUA? Evident, va trebui sa asteptam ca pretul sau sa scada, cel putin pana la un nivel decent, ceea ce se va intampla probabil in perioada de iarna a lui 2008, sau dupa lansarea lui Sony Ericsson XPERIA X1.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×