iPhone X a fost aşteptat de o coadă de 550 de persoane în Tokyo la debut; Telefonul e "Big in Japan"!

1.952 ori
<b>iPhone X a fost aşteptat de o coadă de 550 de persoane în Tokyo la debut; Telefonul e "Big in Japan"!</b>Sunt sigur că aţi văzut la buletinele de ştiri din ultimele 24 de ore cozi de multe sute de persoane în toată lumea, aşteptând punerea în vânzare a lui iPhone X. Din Singapore până la Londra şi din Hong Kong până în Seattle, toată lumea aştepta cu..

Sunt sigur că aţi văzut la buletinele de ştiri din ultimele 24 de ore cozi de multe sute de persoane în toată lumea, aşteptând punerea în vânzare a lui iPhone X. Din Singapore până la Londra şi din Hong Kong până în Seattle, toată lumea aştepta cu sufletul la gură sosirea primului iPhone cu ecran OLED şi Face ID. Şi capitala Japoniei nu a făcut excepţie, după cum aflaţi mai jos.

Japonezii nu s-au speriat absolut deloc de preţul de peste 1.100 de euro al acestui device, 550 de persoane aşteptând la coadă de la Apple Store-ul din Tokyo, situat pe bulevardul Omotesando. Startul vânzării a fost dat la ora locală 08:00 pe data 3 noiembrie. Încă de la 7 şi jumătate sute de oameni fremătau în fata structurii din sticlă, cu bătrâni şi copii în egală măsură la coadă. 

Faţă de alte zone mai reci ale globului, în Tokyo era o toamnă târzie, uşor de înfruntat doar cu o jachetă la purtător. Şi pentru a creşte hype-ul, cu 10 secunde înainte de ora 8 a început şi numărătoarea inversă de la 10 la 1 şi primii oameni aflaţi la coadă (probabil de noaptea precedentă) au năvălit în reprezentanţă. Am văzut şi în State mulţi fani stând la coadă cu câteva zile înainte de marele debut, cu corturile puse, în bună tradiţie apărută în ultimul deceniu. Au fost si ceva conflicte și bătăi chiar.

Spuneţi ce vreţi despre Apple, dar când vine vorba de hype sunt regi. Cele 2-3 milioane de unităţi iPhone X despre care se spunea că ar fi disponibile în prima zi probabil s-au volatilizat deja la această oră. Şi pentru cei care caută o explicaţie psihologică, dincolo de endorfine şi dorinţa de apartenenţa, e totul un mare hobby şi o dorinţă de a rămâne în acelaşi ecosistem după ani buni de produse iOS şi Mac-uri. Justificat sau nu, doar ei, fanii hardcore o ştiu în sinea lor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×