iPhone X apare într-un nou clip video hands-on, cu un wallpaper dinamic cu bule

1.838 ori
<b>iPhone X apare într-un nou clip video hands-on, cu un wallpaper dinamic cu bule</b>Chiar dacă iPhone X a fost deja anunţat oficial şi prezentat de către Apple, încă mai are parte de scăpări, pentru că mai avem de aşteptat cel puţin 3 săptămâni până încep livrările sale. Ar trebui să fie pus în vânzare pe 3 noiembrie, iar precomenzile..

Chiar dacă iPhone X a fost deja anunţat oficial şi prezentat de către Apple, încă mai are parte de scăpări, pentru că mai avem de aşteptat cel puţin 3 săptămâni până încep livrările sale. Ar trebui să fie pus în vânzare pe 3 noiembrie, iar precomenzile pornesc cu o săptămână înainte, dar hai să vedem care sunt noutăţile de această dată.

Am văzut recent cum arată cutia acestui handset, iar acum vedem şi un clip hands on, în care întrezărim un wallpaper dinamic. Clipul a fost în prima fază postat pe Instagram, dar a avut o viaţă scurtă acolo şi a ajuns acum pe Reddit. Vedem aici un terminal de culoare argintie, cu un wallpaper live care nu a mai fost văzut până acum. Acel efect cu bule roşii aminteşte de o jucărie pe care o aveam când eram mici, cu pereţi transparenţi şi o substanţă chimică colorată care se tot rearanja în bule ca omuleţii din jocul "Badland".

Am mai văzut fundaluri de gen pe terminale Android, doar că acum se pot etala efectele pe un panou OLED pe un iPhone, cu un contrast deosebit. Marea întrebare care pluteşte în aer acum e dacă iPhone X are o cameră superioară lui iPhone 8 Plus, care a avut o domnie scurtă, de o săptămână la vârful ierarhie DxOMark. Se va duela cu Google Pixel 2 şi cu Samsung Galaxy Note 8 cu siguranţă.

Vă reamintesc că iPhone X a început să fie listat de la 5.299 lei în România şi aveţi aici preţuri şi disponibilitatea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×