iPhone X Plus va avea un ecran de 6.5 inch produs de LG Display

1.445 ori
<b>iPhone X Plus va avea un ecran de 6.5 inch produs de LG Display</b>Începutul noului an ne aduce și vești despre viitoarele modele iPhone, primul de pe listă fiind un așa zis iPhone X Plus pe care îl așteptăm în toamnă. Informația de astăzi face referire la faptul că telefonul va adopta un ecran de 6.5 inch

Dacă Samsung a fost unic furnizor pentru panoul de ecran de pe iPhone X, se pare că Apple va apela totuşi şi la altă companie pentru iPhone X Plus. Surse din Asia afirmă că LG au fost selectaţi pentru a furniza ecranul de 6.5 inch pentru acel model.

Electronic Times scrie că firma sud coreeană va produce peste 15 milioane de panouri OLED pentru iPhone-urile din 2018. Samsung rămâne totuşi partenerul favorit Apple la acest capitol. În acest an aşteptăm două noi modele iPhone cu panouri OLED, unul de 5.8 inch şi altul de 6.5 inch, conform analiştilor şi experţilor. LG se ocupă de cel mare, iar Samsung de cel mai mic.

Apple a colaborat deja cu LG pentru producţia de ecrane de gen, investind miliarde de dolari în dezvoltarea liniei sale de producţie. În prima fază LG avea rezervate 45.000 de display-uri pe lună pentru viitoarele iPhone-uri, dar doar din 2019. Se pare că parteneriatul începe mai devreme totuși. Tot LG lucrează cu Apple şi la ecrane flexibile, aflate doar în faza de studiu deocamdată.

Pe de altă parte sud coreenii vin după o perioadă nu chiar bună, pentru că ecranul furnizat pe Google Pixel 2 XL nu a fost lipsit de controverse. A avut burn in, nuanţe gri ce apar la vizualizarea din anumite unghiuri şi a fost criticat de experţi. Colaborarea cu Apple pentru iPhone X Plus va fi proba de foc pentru companie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×