iPhone X Plus ar putea aduce 4 GB RAM și o baterie de 3300 - 3400 mAh

804 ori
<b>iPhone X Plus ar putea aduce 4 GB RAM și o baterie de 3300 - 3400 mAh</b>Potrivit analistului chinez Ming Chi-Kuo se pare că viitorul flagship Apple și anume iPhone X Plus ne va aduce la bord 4 GB RAM și o baterie de 3300 - 3400 mAh. Și varianta iPhone X (2018) s-ar baza pe aceeași cantitate de memorie RAM

Acest an s-ar putea dovedi a fi unul foarte interesant pentru Apple în zona smartphone, acolo unde am putea vedea lansate 3 sau chiar 4 terminale mobile. Se vorbește despre un succesor pentru iPhone SE în ultima vreme, despre un phablet de 6.1 inch cu ecran LED și fără tehnologie 3D Touch, dar și despre un iPhone X (2018) și un iPhone X Plus care ne va încânta prin diagonala generoasă de 6.5 inch.

Despre aceste 2 din urmă terminale aflăm astăzi ceva informații extra prin intermediul analistului chinez Ming-Chi Kuo (KGI Securities) care mereu este menționat când vine vorba de scăpări Apple. Potrivit declarațiilor sale, iPhone X Plus ar urma să aducă 4 GB RAM și o baterie de 3300 sau 3400 mAh.

Și succesorul lui iPhone X va oferi 4 GB RAM și Ming mai spune că Apple va păstra setup-ul în formă de literă "L" pentru bateriile de la interiorul acestor două terminale. Este încă devreme să considerăm aceste spuse drept credibile, asta pentru că Apple va actualiza gama iPhone abia în luna septembrie. Până atunci va ploua cu leak-uri de tot soiul, de la randări, schițe, brevete și până la fotografii cu huse și componente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×