Allview pregăteşte telefonul cu proiector X4 Soul Vision, care primeşte teasere proaspete; Iată detalii!

1.154 ori
<b>Allview pregăteşte telefonul cu proiector X4 Soul Vision, care primeşte teasere proaspete; Iată detalii!</b>Gama de terminale X4 Soul a celor de la Allview este pe cale să primească un nou membru, acela fiind Allview X4 Soul Vision - terminal pentru care vedem astăzi un teaser asociat. Este vorba despre un smartphone mai special, unul ce va sosi cu

Spre finalul lunii septembrie vă prezentăm un teaser misterios pentru un nou produs Allview, care părea să fie un videoproiector. Acum avem numele produsului, Allview X4 Soul Vision şi avem şi câteva teasere noi, plus extra detalii.

Misterul este oarecum elucidat acum şi avem de-a face cu un telefon cu proiector la pachet şi nu un proiector portabil cum credeam. Allview X4 Soul Vision este o premieră pentru Allview: primul telefon cu proiector portabil al companiei. Este util pentru a viziona seriale cu prietenii, la o diagonală mare, astfel încât să vadă cu toţii acţiunea. De asemenea puteţi folosi telefonul cu proiector în sălile de conferinţă pentru întâlniri de afaceri şi prezentări PowerPoint.

Acest smartphone va aplica o corecţie inteligenta automată a imaginii, astfel încât să fie mereu dreptunghiulară. X4 Soul Vision ar urma să ofere imagini la aceeaşi calitate ca a unui proiector cu laser. Telefoanele cu proiector nu prea au mai apărut în ultimii ani, fiind un segment experimental care şi-a trăit gloria în perioada în care se încerca piața cu camere şi ecrane 3D pe telefoane.  

Sunt şanse mari să vedem acest produs Allview lansat chiar mai rapid decât ne-am aştepta până la jumatatea acestei luni. Posibil să fie disponibil la scurt timp după anunţarea sa oficială.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×