Imagini ale unui prototip inițial de iPhone XI apar online și nu este deloc ce ne imaginam

1.916 ori
<b>Imagini ale unui prototip inițial de iPhone XI apar online și nu este deloc ce ne imaginam</b>Pe neașteptate în weekend-ul ce tocmai a trecut și-au făcut apariția o serie de randări ale lui iPhone XI, imagini create de către celebrul @onleaks pe seama unor schițe preliminare a unui prototip aflat pe lista celor de la Apple

Pe neașteptate în weekend-ul ce tocmai a trecut și-au făcut apariția o serie de randări ale lui iPhone XI, imagini create de către celebrul @onleaks pe seama unor schițe preliminare a unui prototip aflat pe lista celor de la Apple. După cum vă puteți da seama doar privind randările din cadrul acestui articol, design-ul propus în cazul de față este de-a dreptul dezamăgitor și ne vine greu a crede că este ceva propus de Apple.

iPhone XI

Un mega modul pentru camera triplă este prezent în colțul din stânga sus (spate) al telefonului și nu asta ar fi problema principală, ci dimensiunile generoase ale ansamblului foto. Întreg design-ul propus aici este mega ciudat și este greu de crezut că așa ceva ar urma să devină realitate, asta în condițiile în care există abordări mult mai arătoase precum setup-ul de pe Huawei P20 Pro.

Există și un clip video în care se vorbește pe seama acestor randări, iar din partea designer-ului Benjamin Geskin putem vedea device-ul și într-o altă variantă de culoare în care se observă cu ochiul liber faptul că sunt discrepanțe între cele două creații, Geskin oferind o abordare diferită ce implică un modul pătrat clar mai mic ca dimensiuni care parcă nu mai arată atât de rău.

iPhone XI

Nu știm totuși cum va arăta produsul finit pentru că după cum am spus și în primul paragraf, aici vedem imagini ale unui prototip inițial. Apple încă se află la stadiul de schițat și după cum am văzut în trecut, companiile iau în calcul zeci, dacă nu sute de abordări diferite atunci când se pune problema design-ului. Apropo de randarea lui Ben, vedem și un decupaj mai mic, semn că Apple nu va renunța la Face ID prea curând.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×