O schimbare neprezvăzută se pregătește pentru iPhone XI; Iată ce spun zvonurile

1.733 ori
<b>O schimbare neprezvăzută se pregătește pentru iPhone XI; Iată ce spun zvonurile</b>Leak-urile asociate lui iPhone XI au ajuns la ordinul zecilor în ultima săptămână și pare că Apple se mișcă mai rapid cu noua generație care teoretic ar trebui să debuteze în toamnă. Am văzut o serie de randări ale unui prototip luat

Leak-urile asociate lui iPhone XI au ajuns la ordinul zecilor în ultima săptămână și pare că Apple se mișcă mai rapid cu noua generație care teoretic ar trebui să debuteze în toamnă. Am văzut o serie de randări ale unui prototip luat în calcul de Tim Cook și pe această cale aflam că firma din Cupertino este gata pregătită să sară în trenul producătorilor ce oferă camere triple pe telefoanele mobile aduse la vânzare.

Pe lângă acest detaliu mai descopeream că sunt șanse destul de mari ca mărimea decupajului din ecran să scadă, asta datorită unui furnizor Apple ce a reușit să dezvolte o tehnologie prin care senzorii pot fi ascunși sub display. Astăzi mai adăugăm ceva pe lista așteptărilor, ceva la care nu ne-am fi așteptat.

Potrivit unui raport emis de către publicația MacOtakara, line-ul iPhone din acest an va sosi cu port USB-C la bord, fix precum s-a întâmplat și cu noua generație de iPad Pro. Apple va renunța astfel la portul proprietar Lightning și pe iPhone-uri, în situația în care obțineau bani frumoși pe licențierea acestuia către producători de accesorii 3rd party.

În altă ordine de idei, raportul de astăzi ne dezvăluie că Apple nu a definitivat design-ul viitoarelor modele iPhone - semn că sunt șanse să vedem un iPhone XI mai diferit față de cel prezentat în randările precendente. 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×