iPhone XR 2019 se afișează în randări plauzibile şi un video la 360 de grade; Are cameră duală în spate

970 ori
<b>iPhone XR 2019 se afișează în randări plauzibile şi un video la 360 de grade; Are cameră duală în spate</b>iPhone XI şi XI Max au tot primit randări în ultima vreme, dar cumva viitorul iPhone XR a fost neglijat de scăpări. El primeşte astăzi randări credibile de la @OnLeaks şi Pricebaba, care au publicat o galerie de imagini

iPhone XI şi XI Max au tot primit randări în ultima vreme, dar cumva viitorul iPhone XR a fost neglijat de scăpări. El primeşte astăzi randări credibile de la @OnLeaks şi Pricebaba, care au publicat o galerie de imagini, plus un video care prezintă terminalul la 360 de grade.

iPhone XR 2019

Nu aş putea spune că sunt surprize aici: terminalul păstrează diagonala de 6.1 inch şi capacitatea bateriei predecesorului, iar zona frontală arată la fel. Muchiile au rămas groase şi bretonul lat. În spate apare cea mai mare noutate şi anume o cameră duală. Sursa afirmă că ar fi vorba despre o cameră cu senzori de 12 MP, unul standard şi unul telephoto cu zoom 2X.

iPhone XR 2019

Sunt și alte surse care vorbesc despre un combo cameră standard + ultra wide, dar rămâne de văzut. Terminalul apare în imagini pe nuanţe ca galben, Product RED şi albastru, dar şi pe alb. Este fabricat din sticlă şi metal şi are camera duală integrată în acel modul pătrat pe care l-am văzut şi pe iPhone XI şi XI Max.

iPhone XR 2019

@OnLeaks scrie că panoul ecranului rămâne un IPS LCD cu rezoluţie de 1792 x 828 pixeli. Nu ar fi stricat un upgrade dacă mă întrebaţi pe mine, la OLED şi un Full HD+. Portul Lightning e la posturi şi aparent vom avea procesorul cel nou Apple A13 la interior şi aceeaşi cameră selfie ca la predecesor.

 iPhone XR 2019 debutează la toamnă, alături de modelele iPhone XI. Probabil va costa tot în jur de 3800 de lei ca predecesorul său, care şi acum rămâne cel mai bine vândut telefon din UK şi SUA.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×