iPhone XI şi iPhone XI Max primesc noi randări, inspirate de ultimele scăpări (Concept)

1.773 ori
<b>iPhone XI şi iPhone XI Max primesc noi randări, inspirate de ultimele scăpări (Concept)</b>iPhone XI a tot scăpat încă de la începutul acestui an şi cel mai des vehiculat design a fost cel care implică un modul de cameră pătrat. A fost popularizat de @OnLeaks cu luni în urmă şi de atunci a tot fost subiect de concepte

iPhone XI a tot scăpat încă de la începutul acestui an şi cel mai des vehiculat design a fost cel care implică un modul de cameră pătrat. A fost popularizat de @OnLeaks cu luni în urmă şi de atunci a tot fost subiect de concepte şi randări.  Cel mai nou astfel de concept vine de la designerul Hasan Kaymak şi canalul de YouTube ConceptsiPhone, care au creat setul de randări şi clipul de mai jos.

Concept iPhone XI

A se remarca faptul că îl vedem atât pe iPhone XI, cât şi pe iPhone XI Max aici, adoptând acelaşi tip de cameră, cu modul pătrat. În continuare primim 3 camere şi un breton lat în zona frontală, iar iPhone XI este înfăţişat cu un ecran de 5.8 inch, în vreme ce modelul Max are diagonală de 6.5 inch. Apare şi o versiune roşie care fură privirea prin luciul său, dar nuanţele de bază sunt negru şi un auriu închis totuşi.

Concept iPhone XI

Se pune mare accent pe cameră în acest concept, dar şi pe un Dark Mode la nivel de iOS 13. Apare şi o tehnologie proprietară Apple numită iBeam, cu care se face transfer instant de date între iDevice-uri, un soi de alternativă la NFC dacă vreţi. Sursa mai menţionează şi o cameră selfie de 12 MP pentru FaceTime. În continuare mi se pare că lentilele camerelor din spate sunt uriaşe şi sunt scoase în evidenţă şi mai mult pe varianta deschisă la culoare de iPhone XI, deci trebuie camuflate cumva.

Aşteptăm noile modele la toamnă, prin septembrie, cu procesor Apple A13 şi o cameră ultra wide în setupul din spate. Până atunci vor continua cu siguranţă astfel de concepte, poate şi mai fanteziste chiar.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×