IphonSimFree deblocheaza in premiera firmware-ul 1.1.1!

1.593 ori
<b>IphonSimFree deblocheaza in premiera firmware-ul 1.1.1!</b>Iata ca dupa o munca asidua a numeroase echipe de hackeri firmware-ul care a blocat iPhone-urile din SUA a fost in sfarsit &ldquo;spart&rdquo;, datorita echipei iPhoneSimFree. Spre deosebire de unele grupuri de hackeri, iPhoneSimFree, este pro-profit si...

Iata ca dupa o munca asidua a numeroase echipe de hackeri firmware-ul care a blocat iPhone-urile din SUA a fost in sfarsit “spart”, datorita echipei iPhoneSimFree.

Spre deosebire de unele grupuri de hackeri, iPhoneSimFree, este pro-profit si banuim ca va obtine un castig rezonabil de pe urma softului creat. Din fericire, ghinionisii care si-au blocat iPhone-ul cu  firmware-ul 1.1.1, vor beneficia gratuit de un soft care le va debloca terminalul, de data aceasta in mod gratuit. O astfel de veste nu poate decat sa ne bucure acum, cand iPhone a poposit si pe teritoriul tarii noastre. In curand update-ul de firmware va fi disponibil si pentru posesorii romani ai terminalului hit al acestui an.

Evident, peste o luna sau 2 versiunea gratuita a softului de deblocare va fi disponibila online, dand din nou nastere unor scandaluri si eventual mobilizand mintile luminate de la Apple, care vor lansa un nou firmware “ucigas”. Se pare ca iPhone este noul PSP, deoarece posesorii unei astfel de console stiu cu siguranta ce lupta duce Sony cu hackerii si homebrewerii lansand aproape saptamanal un nou firmware, “spart” de obicei dupa 2-3 zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×