Hands-on Mobilissimo.ro cu ASUS PadFone În cadrul IT Congress 2012 (Video)

1.353 ori
<b>Hands-on Mobilissimo.ro cu ASUS PadFone În cadrul IT Congress 2012 (Video)</b>ASUS PadFone este o cunoștință mai veche de-a noastră, deoarece încă din martie 2012, în cadrul MWC am realizat o experiență hands-on cu acest terminal hibrid și v-am prezentat-o aici. Acum a venit momentul să ne întâlnim din nou cu acest...

ASUS PadFone este o cunoștință mai veche de-a noastră, deoarece încă din martie 2012, în cadrul MWC am realizat o experiență hands-on cu acest terminal hibrid și v-am prezentat-o aici. Acum a venit momentul să ne întâlnim din nou cu acest combo dintre un telefon și tabletă, în cadrul IT Congress 2012, organizat la Timișoara.

Am fost invitați la eveniment de către organizatori, Eta2U, cărora le mulțumim. ASUS a fost prezentă cu un stand la IT Congress, iar un reprezentat al companiei ne-a prezentat pe scurt telefonul și dock-ul tabletă, rezultatul fiind clipul de mai jos. Avem și promisiunea că vom primi terminalul astăzi în teste, cu mențiunea că aceasta nu e unitatea finală, care va sosi în magazine, ci doar un prototip, deci vom ignora aspectele negative, deoarece ASUS le va rezolva cu siguranță.

Vă reamintesc că în centrul acestui hibrid se afla un smartphone cu ecran Super AMOLED de 4.3 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli și procesor Snapdragon S4 dual core de 1.5 GHz. El se integrează în tabletă printr-o fantă specială, iar cele două terminale împart camera de 8 megapixeli a telefonului. Tableta va extinde de până la 5 ori durata de viață a bateriei telefonului. Vom reveni cu un preview detaliat de îndată ce îl primim pe PadFone, dar până atunci vă invit la discuții despre terminal pe Forumul nostru.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×