Italienii de la Olivetti anunța o tabletă quad core, cu Android 4.0 și un model cu stylus; Iată noile terminale!

1.017 ori
<b>Italienii de la Olivetti anunța o tabletă quad core, cu Android 4.0 și un model cu stylus; Iată noile terminale!</b>Dacă numele Olivetti nu vă sună cunoscut, aflați că acesta este o companie italiană producătoare de electronice și care are o tradiție de o sută de ani în spate. Ei bine producătorul a intrat și în segmentul de tablete anul trecut,...

Dacă numele Olivetti nu vă sună cunoscut, aflați că acesta este o companie italiană producătoare de electronice și care are o tradiție de o sută de ani în spate. Ei bine producătorul a intrat și în segmentul de tablete anul trecut, anunțând primele sale modele Android și acum vine cu încă două terminale de acest gen, de această dată cu CPU Tegra 3 și Android 4.0.

Compania Olivetti și-a vândut segmentul producător de PC-uri în 1997 și funcționează astăzi ca parte a unui conglomerat ce include și operatorul Telecom Italia. Prima tabletă Olivetti a fost lansată în martie 2011 și numită OliPad 100, iar modelul rula Android 2.2 la acea vreme. Acum Olivetti ne oferă modelele OliPad Graphos și OliPad Tegra 3, tablete care vor sosi pe piața în trimestrul 2 al acestui an. Ambele sunt modele business și ar putea fi disponibile și în afară Italiei.

Olivetti OliPad Graphos vine cu un display touch de 8 inch, care suporta o rezoluție de 1024 x 768 pixeli și folosește un panou Wacom, deci acesta ar putea fi promovat drept un terminal pentru designeri, mai ales că folosește și un stylus. OliPad Graphos se bazează pe un CPU Tegra 2, în vreme ce a doua tabletă, OliPad Tegra 3 vine cu procesorul quad core Tegra 3 de la Nvidia, un display IPS de 10 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, NFC și WiFi. Vor exista și versiuni 3G ale acestor tablete, iar ambele rulează Android 4.0.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×