90% dintre finlandezi folosesc un telefon Nokia

1.500 ori
<b>90% dintre finlandezi folosesc un telefon Nokia</b>Un studiu recent efectuat pe piata finlandeza a aratat ca Nokia domina segmentul de telefonie mobila si la nivel local, 90% din public folosind terminalele companiei. Pe locul 2 se afla Samsung, cu 5% din cota de piata finlandeza. &nbsp; &nbsp; Studiul a...

Un studiu recent efectuat pe piata finlandeza a aratat ca Nokia domina segmentul de telefonie mobila si la nivel local, 90% din public folosind terminalele companiei. Pe locul 2 se afla Samsung, cu 5% din cota de piata finlandeza.

Studiul a fost efectuat de catre Universitatea Tehnologica din Helsinki si a folosit statistici anonime ale retelelor de telefonie locale, pentru a afla ce modele de handseturi sunt utilizate cel mai des. Datele au fost colectate in lunile septembrie-octombrie din 2005 pana in 2009. De mentionat este faptul ca operatorul Sonera a refuzat sa ofere informatii despre utilizarea lui Apple iPhone.

De-a lungul acestui studiu, cercetatorii au observat o crestere a utilizarii modemurilor date si terminalelor cu suport pentru transferul de date, ele ajungand de la o cota de piata de 0.6% la una de 7.88% in 2009. La capitolul sisteme de operare, Nokia Series 40 domina piata, cu o cota de 50%, urmat de Symbian, cu 22%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×