IUNI U3 este cel mai ieftin telefon cu ecran Quad HD din lume, având preţul redus la doar 289 dolari

Autor:  | Publicat în:  IUNI 782 ori
<b>IUNI U3 este cel mai ieftin telefon cu ecran Quad HD din lume, având preţul redus la doar 289 dolari</b>Compania IUNI este derivată din brandul Gionee şi astăzi a anunţat că va ieftini telefonul IUNI U3, care va costă doar 289 de dolari. Astfel, el devine cel mai ieftin model Quad HD din lume şi ar putea ajunge şi la noi &icirc;n ţara cu branding...

Compania IUNI este derivată din brandul Gionee şi astăzi a anunţat că va ieftini telefonul IUNI U3, care va costă doar 289 de dolari. Astfel, el devine cel mai ieftin model Quad HD din lume şi ar putea ajunge şi la noi în ţara cu branding Allview.

Vă reamintesc că Allview X1 Xtreme Mini este un IUNI U2 rebranduit, iar U3 ar putea fi un soi de urmaş al său. Terminalul vine cu specificaţii ce includ un display Sharp de 5.5 inch, cu rezoluţie de 2560 x 1440 pixeli, procesor Snapdragon 801 tactat la 2.3 GHz, 3 GB RAM şi o cameră de 13 MP cu stabilizare optică, ceea ce nici modele cu pretenţii că HTC One M9 nu au.

La bord se afla o baterie LG de 3000 mAh, iar IUNI U3 vine pe alb, negru şi verde "mentă". Chiar nu găsim nimic de reproşat acestui model la un asemenea preţ şi ramane de văzut pe canale mai mult sau mai puţin oficiale va ajunge handsetul la noi în ţară.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×