Jaf in stil "The Fast and the Furious" in Germania, cu autori romani

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.247 ori
<b>Jaf in stil "The Fast and the Furious" in Germania, cu autori romani</b>Gardianul ne informeaza ca 6 romani au fost arestati de catre autoritatile germane dupa ce au incercat sa jefuiasca un camion printr-o modalitate extrem de originala. Ca intr-un film de actiune, acestia s-au plasat in spatele camionului cu masina, unul...

Gardianul ne informeaza ca 6 romani au fost arestati de catre autoritatile germane dupa ce au incercat sa jefuiasca un camion printr-o modalitate extrem de originala. Ca intr-un film de actiune, acestia s-au plasat in spatele camionului cu masina, unul dintre romani "descarcand" continutul acestuia, preluat de catre complicii sai.

Soferul camionului nu a stiut ca are loc un jaf, de vreme ce banda de romani a taiat lacatul camionului si a sarit inauntrul acestuia. Apoi indraznetul hot a descarcat cutii cu laptopuri si telefoane mobile in masina folosita de banda. O alta masina bloca banda stanga a soselei, pentru a nu permite unor eventuali intrusi sa strice operatiunea. Politia germana aflase de aceasta modalitate de operare, astfel ca hotii au fost prinsi, nefiind prima lor isprava de acest gen.

Pana acum autoritatile germane nu au aflat unde s-au pregatit romanii pentru aceste jafuri "profesioniste" si care este numarul real de astfel de infractiuni. Dupa crime virtuale si tentative de hacking, iata ca romanii dovedesc ca sunt priceputi si la hotia "in actiune" si nu doar la cea din spatele calculatorului.

The Fast and the Furious:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×