Jailbreak iOS 4.2.1 disponibil acum - ghidul aici!

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.011 ori
<b>Jailbreak iOS 4.2.1 disponibil acum - ghidul aici!</b>încântați de faptul că beneficiați în sfârșit de multitasking pe iPad și de un iPhone 3G mai rapid? Iată și cum puteți avea acces la jailbreak-ul terminalului dumneavoastră iOS, dacă doriți să aveți mai mult control asupra sa. Ghidul...

încântați de faptul că beneficiați în sfârșit de multitasking pe iPad și de un iPhone 3G mai rapid? Iată și cum puteți avea acces la jailbreak-ul terminalului dumneavoastră iOS, dacă doriți să aveți mai mult control asupra sa. Ghidul provine de la RedMondPie, iar pașii necesari pentru Jailbreak îi aflați mai jos.

în primul rând, va trebui să descărcati fișierul IPSW oficial de la Apple (aici), apoi să descărcați RedSn0W, softul necesar pentru jailbreak de aici dacă folosiți Windows sau de aici dacă folosiți un Mac. Următorul pas este actualizarea lui iTunes la versiunea 10.1 și apoi pornirea lui RedSn0w.

Odată intrați în această unealtă de jailbreak, veți selecta IPSW-ul dorit și veți trece la Jailbreak, fără probleme. Trebuie să menționăm totuși ca NU trebuie să încercați acest procedeu, dacă folosiți o metodă software de deblocare a lui iPhone în orice rețea. Dacă totul e OK, puteți savura liniștiți Cydia și softurile homebrew.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×