Spy Shop Black Friday 2017

Noua cartelă prepay cu 3000 minute incluse, versus abonamentele Vodafone existente!

Autor:  | Publicat în:  Vodafone 6.464 ori
<b>Noua cartelă prepay cu 3000 minute incluse, versus abonamentele Vodafone existente!</b>Vodafone a lansat în urmă cu câteva zile o ofertă prepay care i-a făcut pe mulți dintre cititorii noștri să se gândească serios dacă nu cumva abonamentele sunt deja răsuflate sau pe cale de dispariție. Spre exemplu în noua ofertă de iarnă...

Vodafone a lansat în urmă cu câteva zile o ofertă prepay care i-a făcut pe mulți dintre cititorii noștri să se gândească serios dacă nu cumva abonamentele sunt deja răsuflate sau pe cale de dispariție. Spre exemplu în noua ofertă de iarnă Vodafone oferă tuturor clienților posibilitatea ca timp de un an din momentul activării cartelei sau a ofertei să beneficieze de 3000 de minute în rețeaua Vodafone și 75 de minute naționale. Oferta pare tot mai bună de la un trimestru al anului, la altul.

O mie, două mii, și acum trei mii. Diferența dintre numărul minutelor în rețea și numărul minutelor naționale este incredibil de mare lucru care demonstrează ca deși au scăzut foarte mult tarifele de interconectare, acest lucru nu se reflectă încă și în ofertele comerciale ale operatorillor.

Revenind la cele trei mii de minute, nu putem să nu remarcăm diferențele enorme dintre ofertele preplătite și cele pe bază de abonament de la Vodafone. Spre exemplu cu 5 euro pe lună la cartela Vodafone primești 3000 de minute în rețea și 75 naționale iar la abonament, doar 250 de minute în rețea și 25 naționale. Cel mai mare abonament pentru persoane fizice oferă doar 2000 de minute în rețea și 400 naționale la un preț de, atenție, 36 de euro pe lună. Câștigătoare în urma comparației iese din nou tot Cartela Vodafone.

Diferențe zdobitoare dar nu neașteptate pentru că în această perioadă economică dificilă clienții fug de ofertele pe bază de abonament cu contract pe 1 sau 2 ani, și aleg libertatea de a putea reîncărca oricând au nevoie și nu la o dată scadentă. Diferența dintre minutele în rețea și cele națioanel arată foarte clar că este o oferă de criză iar acest gen de ofertă va face clienții să achiziționeze câte un pachet de la fiecare operator pentru a depăși bariera impusă de lipsa minutelor naționale din ofertele low-cost.

O altă noutate tot la Vodafone: clienții care nu vor să îsi activeze o ofertă cu minute pot alege o opțiune prin care sunt taxați doar doua minute dintr-un apel standard în rețea, restul minutelor din cadrul aceleiași convorbiri fiind gratuite. Cât despre internetul pe mobil această ofertă nu include și trafic de date în cei 5 euro, dar opțiuni de date se pot activa oricând cu prețuri de până la 4 euro credit pentru un maxim de 250 MB valabili 30 de zile.

Evident că dacă abonamentul atârnă greu în această perioadă puteți opta oricând pentru oferta preplătită pastrându-vă numărul de telefon. Decizia vă aparține.. Așteptăm cu nerăbdare oferta de abonamente promisă de Vodafone în mai puțin de două zile.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×