Jailbreak pentru iOS 6.1 pe iPhone 5 În lucru acum, sosește duminică!

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.011 ori
<b>Jailbreak pentru iOS 6.1 pe iPhone 5 În lucru acum, sosește duminică!</b>iOS 6.0 a adus un proces mai greu de jailbreak, printre altele, dar grupul de dezvoltatori și hackeri talentați nu s-a cramponat de dificultatea muncii. Astfel, aflăm că în această duminică, chiar în ziua în care are loc Super Bowl-ul din SUA,...

iOS 6.0 a adus un proces mai greu de jailbreak, printre altele, dar grupul de dezvoltatori și hackeri talentați nu s-a cramponat de dificultatea muncii. Astfel, aflăm că în această duminică, chiar în ziua în care are loc Super Bowl-ul din SUA, echipa Evad3rs va oferi un jailbreak untethered pentru cei cu iOS 6.x.

Avem și alte vești bune, astfel că echipa de hackeri a postat recent pe Twitter faptul că iOS 6.1 e mai vulnerabil la exploit-uri decât precedentele release-uri și că acestea vor fi folosite de dezvoltatori pentru jailbreak. Alte echipe de hackeri, precum Planetbeing au oferit deja jailbreak-uri untethered pentru iOS 6.x, dar cei de la Evad3rs, care includ staruri ale hackingului că Pod2g și MuscleNerd s-au păstrat pentru iOS 6.1, în cazul în care acesta ar fi anulat exploit-urile precedente.

știm deja povestea: cu fiecare nouă versiune de iOS Apple întărește securitatea și anulează exploit-urile versiunilor precedente. și cei de la Planetbeing lucrează la un jailbreak pentru iOS 6.1, dar ei mai au de testat și lucrat la software-ul final. Aflați și că posesorii de iPhone 4, iPhone 3GS și iPod Touch 4 pot face acum jailbreak la iOS 6.1 (tethered) folosind Redsn0w.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×