Google Nexus 4 Își face apariția pe alb Într-o nouă imagine

Autor:  | Publicat în:  LG 1.076 ori
<b>Google Nexus 4 Își face apariția pe alb Într-o nouă imagine</b>După cum bine știți avem un LG Nexus 4/Google Nexus 4 în teste în aceste zile și acest telefon de culoare neagră nu ne-a impresionat prea mult din punct de vedere al designului. Ei bine, se pare că va există și o versiune albă, care a fost...

După cum bine știți avem un LG Nexus 4/Google Nexus 4 în teste în aceste zile și acest telefon de culoare neagră nu ne-a impresionat prea mult din punct de vedere al designului. Ei bine, se pare că va există și o versiune albă, care a fost confirmată recent de următoarea fotografie.

încă din luna noiembrie se vorbea despre un astfel de terminal, retailerul britanic Carphone Warehouse menționând un LG Nexus 4 alb în inventarul său. Totuși, după câteva ore produsul dispăruse, iar misterul continua. Apoi un alt retailer britanic a declarat oficial că va începe să vândă modelul Nexus 4 pe alb din decembrie. Iată că a trecut și ultima lună din 2012 și asta nu s-a întâmplat. Ce mă intrigă aici este că acest handset alb ar putea să nu aibă același spate din sticlă, sau cel puțin așa pare în această imagine.

Evident ar putea fi vorba de un Photoshop, dar ochii ageri ai celor de la Phone Arena nu au găsit vreun indiciu cu privire la alterarea fotografiei. în fine, LG Nexus 4 rămâne același telefon Google cu 2 GB RAM, CPU quad core, camera de 8 MP și memorie interna de 8/16 GB cu care ne-am jucat în ultimele zile. Alb sau negru, el este în continuare un smartphone de la care așteptam parcă puțin mai mult... Personal m-au dezamăgit cameră, designul său, lipsa de microSD și căști.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×