Iată cutia și ambalajul lui BlackBerry Z10; Ar putea fi pus În vânzare chiar de azi, prin Vodafone!

1.592 ori
<b>Iată cutia și ambalajul lui BlackBerry Z10; Ar putea fi pus În vânzare chiar de azi, prin Vodafone!</b>Se pare că am putea avea o surpriză astăzi, odată cu lansarea lui BlackBerry 10 OS. Aceasta se desfășoară la New York la ora 17.00 și acum au apărut zvonuri că Vodafone ar putea comercializa telefonul BlackBerry Z10, cu noul OS la bord, chiar de...

Se pare că am putea avea o surpriză astăzi, odată cu lansarea lui BlackBerry 10 OS. Aceasta se desfășoară la New York la ora 17.00 și acum au apărut zvonuri că Vodafone ar putea comercializa telefonul BlackBerry Z10, cu noul OS la bord, chiar de azi.

Inițial știam că în luna februarie va sosi în magazine smartphone-ul, iar BlackBerry X10, celălalt handset cu BB 10 OS ar sosi în primul trimestru cândva. Imaginea de mai jos este un document oficial de la Vodafone UK, care indică intenția operatorului de a pune în vânzare BlackBerry Z10 începând chiar de la ora locală 17.00. Asta înseamnă, cu o aproximare personală că în România am putea vedea noile BlackBerry-uri chiar din februarie sau martie, disponibile prin Vodafone.

Iată cutia și ambalajul lui BlackBerry Z10

Același document intern amintește și de versiunea albă a lui BlackBerry Z10, care va sosi la câteva săptămâni după cea neagră, fiind lansată la mijlocul lui februarie. Motive să ne bucurăm cu privire la acest handset și sosirea sa prematură sunt destule, de la noul sistem de operare pe bază de swipe la designul atractiv al terminalului și dotările sale: procesor dual core, 2 GB RAM, ecran HD, camera de 8 megapixeli, HDMI, baterie de 1800 mAh și multe altele. Mai multe detalii la ora 17!

Iată cutia și ambalajul lui BlackBerry Z10; Ar putea fi pus În vânzare chiar de azi, prin Vodafone!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×