Jailbreak pentru iOS 7.0.5 disponibil acum prin update-ul lui Evasi0n

Autor:  | Publicat în:  Apple 836 ori
<b>Jailbreak pentru iOS 7.0.5 disponibil acum prin update-ul lui Evasi0n</b>Era de așteptat ca iOS 7.0.5 să primească un jailbreak, cu toate killswitch-urile celor de la Apple și astuparea exploit-urilor și iată că deja avem un Evasi0n nou nouț, cu acest rol. &nbsp; Grupul de hackeri de la Evad3rs a avut treabă în...

Era de așteptat ca iOS 7.0.5 să primească un jailbreak, cu toate killswitch-urile celor de la Apple și astuparea exploit-urilor și iată că deja avem un Evasi0n nou nouț, cu acest rol.

Grupul de hackeri de la Evad3rs a avut treabă în ultimele zile, iar acum Evasi0n vine cu jailbreak untethered pentru iOS 7.0.5. Utilizatorii din SUA ai unui iPhone nu vor avea mare lucru de câștigat prin actualizarea la iOS 7.0.5, care se ocupă mai degrabă de bug fix-uri și erori de rețea în cazul operatorilor din China.

iOS 7.0.5 e foarte posibil ultima actualizare mare înainte de iOS 7.1, care ar trebui să sosească la finalul acestei luni sau cel târziu în martie. Bucurați-vă de acest jailbreak, deoarece se zvonește că ar fi ultimul, iar iOS 7.1 va veni cu măsuri draconice de securitate. Noul Evasi0n poate fi descărcat de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×