Panoul spate a lui Huawei Ascend P7 apare Într-o serie de imagini hands-on

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.184 ori
<b>Panoul spate a lui Huawei Ascend P7 apare Într-o serie de imagini hands-on</b>Așa cum modelul Ascend P6 de anul trecut a fost unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri ale companiei Huawei, se pare că și în acest an, succesorul său va atrage toate privirile.&nbsp; &nbsp; Se așteaptă ca Huawei Ascend P7 să fie dezvăluit...

Așa cum modelul Ascend P6 de anul trecut a fost unul dintre cele mai arătoase smartphone-uri ale companiei Huawei, se pare că și în acest an, succesorul său va atrage toate privirile.

Se așteaptă ca Huawei Ascend P7 să fie dezvăluit la sfârșitul acestei luni în cadrul show-ului Mobile World Congress 2014, ce se va desfășura între 24-27 februarie. Dacă acum câteva zile vă prezentam o primă randare pentru presă a lui Ascend P7, cunoscut și sub numele Sofia, iată că astăzi o serie de fotografii hands-on și-au făcut apariția pe internet.

Panoul spate a lui Huawei Ascend P7 apare Într-o serie de imagini hands-on

Acestea ne prezintă capacul spate al viitorului Ascend P7, iar din câte se pare, acest model va utiliza un design similar cu cel al lui Ascend P6. Se zvonește că Huawei Ascend P7 va dispune de un display Full HD de 5 inch, 2 GB RAM, o cameră foto prinicipală de 13 megapixeli și un procesor quad-core HiSilicon tactat la 1.6 GHz.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×