Jailbreak pentru Windows Phone 7? Aparent da...

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.283 ori
<b>Jailbreak pentru Windows Phone 7? Aparent da...</b>Dacă Microsoft se lăuda că noua sa platformă mobilă, Windows Phone 7 nu este la fel de ușor de hackuit ca iOS, iată că și-a făcut apariția și prima vulnerabilitate. Programatorul australian Chris Walshie a descoperit un fișier care permite...

Dacă Microsoft se lăuda că noua sa platformă mobilă, Windows Phone 7 nu este la fel de ușor de hackuit ca iOS, iată că și-a făcut apariția și prima vulnerabilitate. Programatorul australian Chris Walshie a descoperit un fișier care permite rularea de cod fără restricții în Windows Phone 7, ceea ce ne duce cu gândul la un jailbreak pentru acest OS.

Inițial fusese descoperită o aplicație Samsung de administrare a rețelei care comunica direct cu OS-ul, iar apoi hackerii au găsit și un fisier DLL InteropServices neprotejat care nu apela la Silverlight ca aplicațiile obișnuite. Prin intermediul acestui DLL, posesorii de telefoane WP7 ar putea utiliza aplicații third party, oferindu-le acces la funcții hardware care de obicei nu sunt permise.

Jailbreak pentru Windows Phone 7? Aparent da...

Deocamdată nu avem o metodă clară de jailbreak, cel puțin nu una pentru utilizatorul de rând. Limitările de cod, în special în cazul aplicațiilor neoficiale ar fi fost implementate pentru a proteja utilizatorul de atacuri malware, dar și pentru a garanta că sunt descărcate aplicațiile oferite de Microsoft contra cost.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×