Tastatura Swype, acum și pe Nokia N8 (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.978 ori
<b>Tastatura Swype, acum și pe Nokia N8 (Video)</b>Celebra tastatură Swype, una dintre cele mai comode metode de input a ajuns în sfârșit pe Nokia N8, cameraphone-ul de 12 megapixeli al finlandezilor. Avantajul acestei tastaturi virtuale este faptul că oferă o metodă rapidă și intuitivă de a...

Celebra tastatură Swype, una dintre cele mai comode metode de input a ajuns în sfârșit pe Nokia N8, cameraphone-ul de 12 megapixeli al finlandezilor. Avantajul acestei tastaturi virtuale este faptul că oferă o metodă rapidă și intuitivă de a scrie text pe orice ecran touch.

Mecanismul său este simplu: nu va fi nevoie să ridicați degetul sau stylus-ul de pe ecran, în vreme ce treceți de la o literă la alta, creând cuvintele dorite. Swype este disponibil în limba engleză, spaniolă, franceză și portugheză deocamdată, urmând ca mai multe limbi străine să fie adăugate în curând.

Această metodă de input pentru touchscreen-uri a fost pentru prima oară implementată pe Samsung Omnia II, cunoscând succesul și pe numeroase alte platforme. Cel mai important avantaj al acestui sistem este algoritmul său complex de corectare a erorilor de scriere și un model de limbaj care intuiește cuvintele pe care ați dorit să le scrieți.

Iata cum arată Swype pe N8:

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×