Jailbreak-ul Evasi0n primește o actualizare ce aduce suport pentru cel mai nou beta iOS 7.1

735 ori
<b>Jailbreak-ul Evasi0n primește o actualizare ce aduce suport pentru cel mai nou beta iOS 7.1</b>Jailbreak-ul Evasi0n este cel care permite oricărui terminal cu iOS 7 la bord să renunțe la strictețea Apple și să permită o customizare reală. Se pare totuși că release-urile pentru iOS 7 au avut probleme de vreme ce Cydia și Mobile Substrate...

Jailbreak-ul Evasi0n este cel care permite oricărui terminal cu iOS 7 la bord să renunțe la strictețea Apple și să permită o customizare reală. Se pare totuși că release-urile pentru iOS 7 au avut probleme de vreme ce Cydia și Mobile Substrate nu erau suportate.

Existau și buguri care blocau terminalele într-un loop de bootare, mai ales în cazul lui iPad Mini Retina. Ei bine toate problemele au fost rezolvate de un nou release de jailbreak de la Evasi0n, care include și suport Cydia și rezolva și bugurile de mai sus. Mai important e că primim suport pentru iOS 7.1 beta 3, deci chiar și cea mai nouă versiune de iOS 7 primește jailbreak.

Apple va astupa "gaura" ca de obicei sunt sigur. iOS 7 a fost una dintre platformele Apple cel mai greu de hackuit din ultima vreme, iar hackerii și dezvoltatorii au avut mult de furcă cu acest software. Am citit un editorial cu ceva vreme în urmă care enumera argumentele pentru care ideea de jailbreak nu mai e atâta de tentantă că la începuturile iOS-ului. Să fi trecut această modă?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×