șeful Orange România anunță prioritățile pe 2014: 4G, Orange TV, noi parteneriate

1.761 ori
<b>șeful Orange România anunță prioritățile pe 2014: 4G, Orange TV, noi parteneriate</b>Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România a anunțat planurile operatorului pe 2014, menționând și că piața românească de telecomunicații este una foarte dinamică. Cu ocazia unui interviu realizat de Business Magazin descoperim și care sunt...

Jean-Francois Fallacher, CEO Orange România a anunțat planurile operatorului pe 2014, menționând și că piața românească de telecomunicații este una foarte dinamică. Cu ocazia unui interviu realizat de Business Magazin descoperim și care sunt planurile Orange pe 2014.

2013 a fost un an plin de evenimente pentru Orange România, un an cu multe lansări și în care a fost dezvoltată și extinsă rețeaua 4G. 2014 va avea ca priorități dezvoltarea serviciilor 4G, creșterea acoperirii și atingerea potențialului maxim al tehnologiei. și Orange TV e pe lista de priorități, mai ales că publicul roman pare atras de acest serviciu.

El a debutat cu 6 luni în urmă și a înregistrat o creștere a utilizării serviciului online, via Orange TV Go. Asta înseamnă că publicul român are o predilecție pentru a privi conținuturile de pe terminale mobile. Orange România are în plan pentru 2014 și noi parteneriate și oferirea de conținuturi la cerere, abonamente video la cerere și conținut TV înregistrat.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×