Primul shooter pentru telefoane Nokia, bazat pe augmented reality soseste in Ovi Store

2.833 ori
<b>Primul shooter pentru telefoane Nokia, bazat pe augmented reality soseste in Ovi Store</b>Compania metaio tocmai a anuntat lansarea primului shooter pentru telefoane mobile, bazat pe tehnologia augmented reality si disponibil prin Ovi Store. Cunoscut sub numele de "Zombie ShootAR", jocul este un first person shooter, care ruleaza pe Symbian si...

Compania metaio tocmai a anuntat lansarea primului shooter pentru telefoane mobile, bazat pe tehnologia augmented reality si disponibil prin Ovi Store. Cunoscut sub numele de "Zombie ShootAR", jocul este un first person shooter, care ruleaza pe Symbian si foloseste camera telefonului dumneavoastra si randarea 3D pentru o experienta unica de gaming.

Varianta demo a jocului poate fi descarcata prin intermediul lui Ovi Store, pe terminalele Nokia. metaio este un nume important in segmentul de augmented reality, compania lansand versiunea 2.0 a lui junaio, o platforma de augmented reality cu un API deschis developerilor si functii AR (augmented reality) disponibile in browser.

Revenind la jocul Zombie ShootAR, acesta va permite sa impuscati zombie, folosindu-va da camera telefonului dumneavoastra, care captureaza mediul din jur si plaseaza zombie virtuali in camera in care va aflati, spre exemplu. Deocamdata, acest titlu este disponibil doar pe telefoanele Nokia N95, dar el va sosi si pe handseturi Android si pe iPhone.

Pentru a juca Zombie ShootAR, trebuie sa tintiti cu telefonul in jurul dumneavoastra si sa folositi metoda de control din joc pentru a alege una din arme si a trage cu ea. Iata si un demo video al jocului:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×