Japan Display ar putea construi o fabrică special pentru producţia de display-uri pentru iPhone

577 ori
<b>Japan Display ar putea construi o fabrică special pentru producţia de display-uri pentru iPhone</b>Japan Display Inc, un conglomerat respectat pentru panourile de display pe care le produce pentru terminalele mobile s-ar afla &icirc;n discuţii cu Apple pentru construirea unei noi fabrici. Aceasta ar fi menită să producă ecrane pentru iPhone...

Japan Display Inc, un conglomerat respectat pentru panourile de display pe care le produce pentru terminalele mobile s-ar afla în discuţii cu Apple pentru construirea unei noi fabrici. Aceasta ar fi menită să producă ecrane pentru iPhone în exclusivitate.

Negocierile au loc în aceste zile, conform unei persoane apropiate de ambele firme, citată de Reuters. Producătorul japonez de ecrane ar dori să devină principalul furnizor de ecrane high tech pentru handseturile Apple, conform sursei. Japan Display se aşteaptă ca Apple să contribuie cu o sumă semnificativă din cele 1.7 miliarde de dolari investiţie în fabrică, care ar trebui să devină operaţională la anul.

Cel mai probabil noua fabrică va fi poziţionată în Ishikawa, în centrul Japoniei, având o capacitate mai mare decât fabricile din Mobara, aflată în sud estul capitalei Tokyo. Japan Display Inc a fost formată în 2012 prin intermediul unei colaborări cu suportul guvernului între Sony, Toshiba şi Hitachi. Japan Display se duelează cu rivalul local Sharp şi ar avea o mare bilă albă dacă fabrica se concretizează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×