Japonezii au inventat un robot care aplică protecţii de ecran pe iPhone rapid şi precis (Video)

1.638 ori
<b>Japonezii au inventat un robot care aplică protecţii de ecran pe iPhone rapid şi precis (Video)</b>Probabi mulți dintre voi ați încercat să aplicați o folie de protecție pe ecranul smartphone-ului, proces ce s-a soldat cu apariția de bule și imprefecțiuni. Spre norocul nostru, japonezii au inventat un robot care aplică aceste elemente de protecție

Ştiţi momentul acela când trebuie să ajungeţi neapărat la un film sau la o întâlnire cu cineva şi vă opriţi în mall pentru a aplica o folie de protecţie pentru ecran? E cea mai mare greşeală, pentru că de obicei daţi peste un angajat plictisit care face asta cu viteza melcului turbat şi rataţi filmul. Ei bine japonezii au o metodă mai sigură şi mai rapidă, pe bază de roboţi.

Robot

Un motiv bun pentru a apela la robot e şi faptul că el sigur nu va strecura bule de aer între ecran şi protecţia sa şi nu monta strâmb folia, cum poate face un om de exemplu. Pen numele său duAro, maşinăria vine de la Kawasaki şi o vedeţi în acţiune în clipul de mai jos. Ea a fost prezentată la conferinţa Pepper World din Tokyo, care a avut loc în această săptămână.

Folosind o serie de senzori pentru a detecta poziţia ecranului şi a elementelor de design frontal ale smartphone-ului, robotul poate aşeza cu precizie milimetrică (sau poate nanometrică) protecţia pentru display. El foloseşte două braţe articulate şi are multiple aplicaţii, putând fi folosit şi în fabrici sau pentru reparaţii. Baza are roţi, astfel încât maşinăria e uşor de transportat şi dus în orice magazin sau service.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×