Jimmy Kimmel păcăleşte oameni de pe stradă să creadă că un iPhone 5 e un iPhone SE (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 784 ori
<b>Jimmy Kimmel păcăleşte oameni de pe stradă să creadă că un iPhone 5 e un iPhone SE (Video)</b>Nu am fost chiar surprinşi să vedem că iPhone SE are un design similar cu iPhone 5 şi 5s, mai ales că scăpările şi zvonurile au prezis acest lucru. Am anticipat totuşi probleme &icirc;n a identifica produsul &icirc;n magazine spre exemplu, iar...

Nu am fost chiar surprinşi să vedem că iPhone SE are un design similar cu iPhone 5 şi 5s, mai ales că scăpările şi zvonurile au prezis acest lucru. Am anticipat totuşi probleme în a identifica produsul în magazine spre exemplu, iar Jimmy Kimmel a făcut o farsă din această problemă.

Astfel, gazda de talk show a oferit americanilor întâlniţi pe strada două modele iPhone 5, spunându-le că unul e iPhone SE şi sugerându-le să le compare. Ce a urmat vedeţi în clipul de mai jos. Kimmel nu e la prima ispravă de genul, în trecut păcălind oamenii să creadă că un ceas Casio de 20 dolari este Apple Watch, sau că iPad Mini e un iPhone 5s.

Ar fi fost foarte simplu ca acei oameni să îşi dea seama că acesta nu e un iPhone SE, prin absenţa inelului din jurul butonului Home, asociat lui Touch ID. Puterea sugestiei e uriaşă, cei întrebaţi afirmand că unul dintre cele două modele iPhone 5 e mai mic, mai uşor şi are un ecran mai clar şi mai luminos. Citate precum "pare mai rapid" sunt clasice şi sunt surprins că publicul nu a devenit mai precaut, mai ales după ce Kimmel a făcut şi alte farse în trecut.

Ceva îmi spune că farsa asta ar funcţiona perfect şi la noi, ba chiar am putea să includem liniştiţi şi un iPhone 3GS în ecuaţie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×