HTC postează un nou teaser pe Twitter; să fie vorba de difuzoare stereo pentru noul flagship?!

Autor:  | Publicat în:  HTC 866 ori
<b>HTC postează un nou teaser pe Twitter; să fie vorba de difuzoare stereo pentru noul flagship?!</b>Am aflat de cur&acirc;nd că taiwanezii de la HTC pregătesc lansarea noului flagship pentru data de 12 aprilie &icirc;n cadrul unui eveniment ce se va desfășura simultan &icirc;n trei orașe cheie din lume: New York, Londra și Taipei. P&acirc;nă...

Am aflatde curând că taiwanezii de la HTC pregătesc lansarea noului flagship pentru data de 12 aprilie în cadrul unui eveniment ce se va desfășura simultan în trei orașe cheie din lume: New York, Londra și Taipei. Până atunci însă, iată că astăzi producătorul revine în scenă cu un nou material teaser ce ridică semne de întrebare.

Din imaginea pe care o puteți vedea mai sus s-ar părea că HTC face referire la un sistem de difuzoare stereo, asta în cazul în care ultimele fotografii reale ajunse pe web indicau tocmai contrariul. Vedem totuși că sunt reprezentate două grile diferite a difuzoarelor, mai precis cea a earpiece-ului pentru convorbiri, și cea a difuzorului de la bază.

Acest lucru ar putea sugera faptul că earpiece-ul va funcționa și pe post de difuzor, obținându-se astfel acel sunet de top care până acum era un soi de marcă a telefoanelor din seria One. De asemenea, există și posibilitatea ca acest teaser să facă referire mai degrabă la o tehnologie audio, și difuzoarele stereo să fie cu scoase din ecuație.

Vom vedea cum stau cu adevărat lucrurile chiar pe data de 12 aprilie, ziua în care HTC 10 va ieși la iveală.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×