Google pregătește o aplicație rival pentru SwiftKey care aparent va sosi pentru terminalele iOS

Autor:  | Publicat în:  Google 669 ori
<b>Google pregătește o aplicație rival pentru SwiftKey care aparent va sosi pentru terminalele iOS</b>&Icirc;n Google Play și App Store regăsim &icirc;n acest moment o mulțime de aplicații ce ne schimbă complet tastatura afișată pe telefonul nostru, dar care aduc totodată și o serie de funcții interesante. Este și cazul SwiftKey, o aplicație...

În Google Play și App Store regăsim în acest moment o mulțime de aplicații ce ne schimbă complet tastatura afișată pe telefonul nostru, dar care aduc totodată și o serie de funcții interesante. Este și cazul SwiftKey, o aplicație ce ne oferă posibilitatea de typing a textului pe baza unor gesturi de tip swipe.

Un astfel de feature va fi inclus și în aplicația dezvoltată de către Google, detaliu despre care aflăm prin intermediul celor de la The Verge. Se pare că este vorba despre o tastatură destinată platformei iOS, una ce va oferi predicție pentru text, dar și funcția de typing pe bază de gesturi despre care vorbeam mai sus.

Totodată, aflăm că acest software va include și o secțiune de căutare pentru imagini GIF - animații pe care mulți utilizatori le folosesc în conversații. Această introducere va reprezenta o oportunitate pentru Google de a-și integra platforma de căutare pe iOS, dar și obține venituri pe baza reclamelor afișate în paginile cu rezultate.

Rămâne de văzut ce alte detalii vor ieși la iveală în viitor, și dacă aplicația va ajunge ulterior și pe Android.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×