Bossul Google foloseste un BlackBerry?

1.420 ori
<b>Bossul Google foloseste un BlackBerry?</b>In timpul unei conferinte din Sun Valley, CEO-ul Google, Eric Schmidt a fost fotografiat folosind un telefon pentru a face o poza. Ei bine, acel telefon nu era unul cu branding Google, ba mai rau, era vorba de un BlackBerry, Storm cel mai probabil....

In timpul unei conferinte din Sun Valley, CEO-ul Google, Eric Schmidt a fost fotografiat folosind un telefon pentru a face o poza. Ei bine, acel telefon nu era unul cu branding Google, ba mai rau, era vorba de un BlackBerry, Storm cel mai probabil.

Desigur ca angajatii se vor simti tradati, deoarece e ca si cum l-am surprinde pe Steve Jobs folosind un PC sau mai rau, un Zune HD. Daca am exagera, am putea chiar intui ca Eric Schmidt a folosit si motorul de cautare Bing, de dragul scandalului si nu al cercetarii concurentei.

Aceasta poveste ne reaminteste de faptul ca Google si Apple au cativa directori si oficiali in comun, printre care si un fondator Google, prezenta neagreata de unele autoritati europene. Pe cand un Bill Gates la fel de expus si dotat cu iPhone?

[VIa: Phonearena.com]

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×