Jocuri de PlayStation pe telefoane Android, prin serviciul PlayStation Suite

1.491 ori
<b>Jocuri de PlayStation pe telefoane Android, prin serviciul PlayStation Suite</b>Odată cu anunțarea consolei Sony PSP 2 aka NGP, compania japoneză a prezentat și serviciul PlayStation Suite (PS Suite). Acesta aduce experiența PlayStation pe ecranele telefoanelor Android. Astfel, utilizatorii acestor smartphone-uri se vor bucura...

Odată cu anunțarea consolei Sony PSP 2 aka NGP, compania japoneză a prezentat și serviciul PlayStation Suite (PS Suite). Acesta aduce experiența PlayStation pe ecranele telefoanelor Android. Astfel, utilizatorii acestor smartphone-uri se vor bucura de titlurile clasice PlayStation și nu numai.

Sony va iniția un program de licențiere PlayStation Certified pentru producătorii de hardware, oferind suportul pentru jocurile companiei pe numeroase terminale mobile. Furnizarea de jocuri prin PS Suite va debuta în acest an, începând cu jocuri originale de pe consola PlayStation (PS One). Același serviciu va sosi și pe noua consolă PSP, NGP și probabil și pe faimosul XPERIA Play aka PSP Phone.

Având în vedere caracterul open source al platformei Android, Sony va colabora cu dezvoltatorii pentru a oferi acestora o piață extinsă, astfel că jocurile pe care le creează vor ajunge nu doar pe console, ci și pe telefoane.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×