Sony Ericsson Arc face poze incredibile, iată și cum filmează (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.412 ori
<b>Sony Ericsson Arc face poze incredibile, iată și cum filmează (Video)</b>Deja apreciat de specialiști la CES 2011 și având titlul de "cel mai subțire smartphone din lume", Sony Ericsson Arc își dezvăluie acum și potențial la capitolul captură video și foto. Camera sa de 8.1 megapixeli este capabilă de captură...

Deja apreciat de specialiști la CES 2011 și având titlul de "cel mai subțire smartphone din lume", Sony Ericsson Arc își dezvăluie acum și potențial la capitolul captură video și foto. Camera sa de 8.1 megapixeli este capabilă de captură video 720p HD, după cum puteți vedea mai jos.

Atât imaginile, cât și clipul sunt foarte clare, la ele aducându-și aportul și specificații precum procesorul Qualcomm de 1GHz și blițul LED al camerei. în vreme ce pentru unii acest handset poate părea deja demodat, având în vedere faptul că există și smartphone-uri dual core pe piață (LG Optimus 2X), camera sa impresionantă face din Arc o alegere excelentă.

Sony Ericsson Arc face poze incredibile, iată și cum filmează (Video)

Acest model aparține seriei XPERIA și este deja disponibil prin pre-comandă în Marea Britanie. Dacă astfel se comportă un terminal cu specificațiile menționate anterior, imaginați-vă ce fel de captură va realiza un XPERIA dual-core cu cameră de 12MP... Alte dotări ale lui Arc aka Anzu aka XPERIA X12 sunt următoarele: touch focus, stabilizator de imagine, geotagging, captura video la 30 fps, GPU Adreno 205.

Sony Ericsson Arc face poze incredibile, iată și cum filmează (Video)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×