Joe Belfiore, șeful Windows Phone folosește un Samsung Galaxy S III și un iPad

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.186 ori
<b>Joe Belfiore, șeful Windows Phone folosește un Samsung Galaxy S III și un iPad</b>în unele companii și în mediul corporațiilor există unele reguli absurde, printre care și interdicția de a folosi un produs al concurenței. Asta nu se aplică neapărat la Microsoft, unde Joe Belfiore, șeful Windows Phone a recunoscut pe Twiter...

în unele companii și în mediul corporațiilor există unele reguli absurde, printre care și interdicția de a folosi un produs al concurenței. Asta nu se aplică neapărat la Microsoft, unde Joe Belfiore, șeful Windows Phone a recunoscut pe Twiter că folosește un Samsung Galaxy S III zilnic.

El afirmă că astfel poate cunoaște mai bine competitita și nu se sfiește să declare că e și posesor de Mac și iPad. Totul a pornit de la faptul că Belfiore dăduse un tweet de pe un telefon Android și apoi au pornit întrebările de la diferite persoane care îl urmăreau pe oficialul Microsoft pe Twitter. Interesant e că Belfiore afirma că are un Galaxy S III de o lună, deci e un late adopter și la finalul tweetului afirma că el consideră că publicul vrea ca el să folosească așa ceva.

Deși acest din urmă mesaj sună criptic, ideea e simplă: publicul vrea ca șeful Windows Phone să fie deschis la inovație și la utilizarea de produse rivale pentru a realiza ce le lipsește produselor sale. Rămâne de văzut dacă Joe Belfiore poate aprecia și aspectele pozitive ale platformelor rivale sau e prea convins că idealul e reprezentat de tile-uri și interfața Modern UI.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×