Localytics: Samsung are 8 din top 10 cele mai utilizate device-uri cu Android

Autor:  | Publicat în:  Statistici telefone 1.104 ori
<b>Localytics: Samsung are 8 din top 10 cele mai utilizate device-uri cu Android</b>Samsung este compania no. 1 ca market share pe piața de telefoane cu Android, nici la tablete nu stau rău, dar iPad de la Apple le ia fața ca să spun așa într-un limbaj nu tocmai tehnic. Localytics a făcut un top cu zece din cele mai utilizate...

Samsung este compania no. 1 ca market share pe piața de telefoane cu Android, nici la tablete nu stau rău, dar iPad de la Apple le ia fața ca să spun așa într-un limbaj nu tocmai tehnic. Localytics a făcut un top cu zece din cele mai utilizate device-uri Android în ianuarie 2013, atenție că au fost incluse și tabletele.

Rezultatele sunt neașteptat de bune pentru Samsung care cu opt modele din zece ia cam tot ce se poate lua.

1. Samsung Galaxy S III - 9.2%;
2. Samsung Galaxy S II - 8.2%;
3. Samsung Galaxy Ace - 3%;
4. Samsung Galaxy Note - 2.6%;
5. Samsung Galaxy Note II - 2%;
6. Samsung Galaxy Y;
7. Kindle Fire;
8. Samsung Galaxy Tab 2 7;
9. Motorola Droid RAZR;
10. Samsung Epic 4G.

Samsung are un market share de 47%, restul de nume aflate în industrie se mulțumesc cu puțin mai mult de jumătate din piață și aici intră companii precum Huawei, ZTE, Sony, Motorola, LG + multe alte nume din industria telecom.

Observați cât de tare domină Samsung și la cât de așteptat este Samsung Galaxy S IV zic că și anul ăsta vor crește serios ca și în 2011 și 2012.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×