Jolla anunță oficial primul său telefon cu Sailfish OS, compatibilitate cu aplicații Android (Video)

1.556 ori
<b>Jolla anunță oficial primul său telefon cu Sailfish OS, compatibilitate cu aplicații Android (Video)</b>După cum vă informăm cu ceva timp în urmă, astăzi e o zi mare pentru echipa de rebeli de la Nokia, care a format startup-ul Jolla. Ei bine Jolla a lansat astăzi primul său telefon cu Sailfish OS, adică urmașul lui MeeGo OS. &nbsp; Terminalul va...

După cum vă informăm cu ceva timp în urmă, astăzi e o zi mare pentru echipa de rebeli de la Nokia, care a format startup-ul Jolla. Ei bine Jolla a lansat astăzi primul său telefon cu Sailfish OS, adică urmașul lui MeeGo OS.

Terminalul va suporta și aplicații Android, urmând direcția stabilită de BlackBerry 10 OS de altfel. Ce știm despre telefonul Jolla? Acest smartphone este dotat cu ecran de 4.5 inch, o cameră de 8 megapixeli în spate, 16 GB memorie internă, slot microSD și că design avem o abordare destul de plăcută și modernă. Telefonul arata puțin ca Nokia N9, dar într-o variantă mai evoluată și cu carcasă înlocuibilă în zona din spate.

Jolla

Interesant e un alt aspect al designului: jumătate de telefon se poate detașa de cealalata jumătate, pentru a oferi acces la baterie. Telefonul va sosi în variante de culoare albastră, verde, albă și portocalie, toate interschimbabile datorită unor capace colorate. Sailfish OS va recunoaște culoarea carcasei și va adapta tema la acea nuanță.

Handsetul va fi numit pur și simlu Jolla, va suporta conectivitate LTE și va sosi pe piață înainte de finalul acestui an.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×