Spy Shop Black Friday 2017

Samsung Galaxy S4, versiunea ultrarezistentă vine cu un procesor diferit

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.104 ori
<b>Samsung Galaxy S4, versiunea ultrarezistentă vine cu un procesor diferit</b>știți probabil deja că Samsung Galaxy S4 va mai avea câteva versiuni în afară de cea de bază, adică una cu camera de 16 megapixeli, o versiune Mini și o versiune cu carcasa rezistenta la apă și praf. Ei bine, acea versiune ultrarezistenta...

știți probabil deja că Samsung Galaxy S4 va mai avea câteva versiuni în afară de cea de bază, adică una cu camera de 16 megapixeli, o versiune Mini și o versiune cu carcasa rezistenta la apă și praf. Ei bine, acea versiune ultrarezistenta tocmai și-a făcut apariția într-un benchmark (GFX), cu câteva informații interesante.

Se pare că terminalul ar fi primit numele Samsung Galaxy S4 J Active, iar una dintre variantele sale ar urma să ajungă în SUA prin AT&T (SGH-I537), în vreme ce o altă versiune (GT-I9295) va fi lansată în Europa. Telefonul va fi prezentat în câteva săptămâni și face parte dintr-un trend tot mai pronunțat al terminalelor rezistente la apă și praf, majoritatea produse de Sony. Un exemplu este Xperia Z.

Samsung Galaxy S4 J Active va rula Android 4.2.2, dar se pare că va adopta un procesor puțin mai slab decât cel de pe Galaxy S4, varianta standard. E vorba despre un Qualcomm Snapdragon S4 Plus quad core de 1.9 GHz, deci o variantă inferioară lui Exynos 5 Octa și Snapdragon 600. Ecranul Full HD va fi păstrat și ne intriga alegerea de CPU, căreia nu îi găsim altă explicație decât reducerea costurilor și poate a prețului handsetului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×