Meizu deschide un magazin online oficial În Germania, intră pe piața din Europa În forță cu modelul MX4

1.660 ori
<b>Meizu deschide un magazin online oficial În Germania, intră pe piața din Europa În forță cu modelul MX4</b>Probabil v-ați mirat de ce relatăm atât de des despre terminalele celor de la Meizu, care par a fi limitați doar la piața asiatică. în primul rând, telefoanele lor sunt foarte atractive și au prețuri bune și apoi iată că firma chineză a...

Probabil v-ați mirat de ce relatăm atât de des despre terminalele celor de la Meizu, care par a fi limitați doar la piața asiatică. în primul rând, telefoanele lor sunt foarte atractive și au prețuri bune și apoi iată că firma chineză a intrat și pe piața din Europa, inaugurând un magazin online oficial pentru Germania.

Site-ul respectiv include și un forum ce deja are sute de topicuri și se axează pe un singur produs hardware: Meizu MX4, actualul flagship al companiei. Din păcate, deși am analizat pe îndelete site-ul nu am putut găsi un preț pentru acest smartphone pe piața europeană. știm că el costa in jur de 400 de dolari în Asia și bănuiesc că nu va costa mai mult de... să zicem 400 de euro în Europa. Printre aspectele sale atractive se număra minimalistul Flyme OS, aplicat peste Android, dar și un design premium, cu carcasa din aluminiu cu grosime de 8.9 mm, plus margini foarte inguste ale ecranului.

La debutul sau în China, telefonul ajunsese să coste doar 293 de dolari în versiunea de 16 GB, prin intermediul ofertelor speciale, sau 390 de dolari în versiunea de 64 GB. Acest model aduce și o cameră Sony Exmor RS de 20.7 megapixeli, cu deschidere F/2.2, o baterie de 3100 mAh și un procesor octa core MediaTek de nouă generație, care a înregistrat niște rezultate foarte bune în benchmarkuri. Cu puțin noroc Meizu MX4 va ajunge oficial și în România în 2015.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×